Ga naar de inhoud
BOERKE VAN MEENSEL

De Beleving

Ontdek de wereld, begin in het Hageland

Met een camper de wereld ontdekken… het is een droom van velen. Maar hoe begin je hieraan?

Met Boerke van Meensel kun je dit op een laagdrempelige manier. Zonder verre ritten in de mobilhome, ervaar je wél het échte camper leven met al zijn charme.

Kies je voor een verblijf in het Hageland? Dan zorgen wij ervoor dat je de leukste plekjes van het Hageland ontdekt. Te voet, met de fiets,… in de camper vind je een handig toeristisch pakket met wandelingen, fietstochten en bezienswaardigheden. Ook op culinair vlak heeft het Hageland heel wat te bieden met z’n vele fruit- wijn- en veeboeren die elk hun eigen producten verkopen.

Comfort zonder de grand chique

Je hebt kamperen en kamperen. Je kan 3 weken met de tent door de wildernis in Zweden trekken of met een luxe camper de wereld rondreizen. En alles daartussen.

Met Boerke van Meensel zit je daartussen. Hij heeft alle voorzieningen om comfortabel te reizen met maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen of 2 volwassenen en 4 kinderen. Wij zorgen ervoor dat je je niets hoeft aan te trekken van bedlinnen (de bedden zijn opgemaakt bij vertrek), het zoeken naar een staplaats, kookgerief, eindschoonmaak,…

Écht samenleven

Enkele dagen weg met een camper… het zorgt ervoor dat je écht tijd maakt voor en met elkaar: Samenwerken, samen eten maken, lange gesprekken voeren, gezelschapsspellen spelen,… dingen waar we in het dagelijkse leven te weinig tijd voor maken.

Met Boerke van Meensel beleef je een micro-vakantie: even helemaal weg, maar zonder de lange autorit of vlucht, zonder de lange voorbereidingen, zonder inpakstress. Wél 100% genieten.

Het Vinne
Het Vinne