Ga naar de inhoud

Fietsweekend met de maten

Eat, sleep, ride, repeat

Met enkele vrienden of vriendinnen op pad met de camper, fietsen achterop, installeren op een mooi plekje en hop, klaar.
’s Avonds samen rond de BBQ of aan tafel, met een verfrissend (NA) pintje of lekker wijntje in de hand, leuke fietsplannen maken en heroïsche verhalen uit de oude doos ophalen… Meer moet dat niet zijn.

Je kunt in Vlaanderen en België de mooiste fietstochten maken. Plat, heuvelachtig, glooiend tot fuck da’s stijl (Mur de Huy bijvoorbeeld). Maar samen fietsen is meer dan alleen een rondje rijden. Dat is achteraf verhalen ophalen, elkaar was ‘dissen’, plannen maken voor de volgende rit.

Met onze camper heb je alles om er een top fietsweekend van te maken !

6 volwaardige slaapplaatsen, een fietsenrek, meubilair, BBQ toestel,… Alles is aanwezig. Enkel de verhalen, die moeten jullie zelf maken.

Performance ontbijt

Ga je voor een sportieve uitdaging, dan kun je maar beter goed voorbereid aan de start verschijnen. Wij bij Boerke van Meensel hebben ons de afgelopen jaren toegelegd op sportvoeding. En een volwaardig ontbijt is daarbij essentieel. Maar bij ons geen droge havermout met banaan, maar wel smaakvolle mini gerechten die voldoende energie geven om sterk voor de dag te komen. De man met de hamer ga je niet snel tegenkomen. Een performance ontbijt kost 20 EUR per persoon.