Ga naar de inhoud
BOERKE VAN MEENSEL

Op verkenning in de Benelux

Verken de mooiste streken van de Benelux, Noord Frankrijk en West Duitsland

Het Hageland is prachtig, maar soms wil je gewoon even wat verder weg. Daarom kun je ons Boerke ook huren om te reizen richting het Zuiden van Nederland, Luxemburg, West Duitsland en Noord Frankrijk. We hanteren een straal van +/- 300 km van Meensel-Kiezegem. Wil je verder? Dan moeten we je teleurstellen, we gaan 100% voor dichtbij vakanties.

Wat is dan juist het verschil met de ‘original’ Boerke van Meensel in het Hageland? Ontbijt (weliswaar aangepast) kan je zeker nog reserveren en de camper is even volledig uitgerust. Alleen de campingplaatsen zal je zelf moeten regelen maar daar kunnen we jullie zeker in adviseren. Houd er rekening mee dat wildkamperen verboden is in België en onze omringende landen.
Hieronder alvast wat inspiratie om je volgende trip te plannen.

Nederland

Nederland is een echt kampeerland. Zo zijn er talrijke campings, groot en klein, met camperplaatsen. Onze favorieten situeren zich rond Zoutelande. Een regio waar nog échte kust te vinden is in al zijn natuurpracht, zonder de hoogbouw. Een uitstapje naar Neeltje Jans mag dan zeker niet ontbreken, pret verzekerd met de kinderen!

Luxemburg – Duitsland

Eén woord: Müllerthal. Ook wel klein zwitserland genoemd. Zonder twijfel één van de mooiste plekjes van de Benelux, met prachtige wandel- en fietspaden door adembenemende landschappen en indrukwekkende rotsformaties.
De Dom van Trier is zeker ook de moeite waard om te bezoeken!