Ga naar de inhoud

Weekendje weg met de vriendinnen

Keep it simple

Steeds het idee om er even op uit te trekken met de vriendinnen maar is het vaak een hele zoektocht naar een goed hotelletje of b&b? Gaat de ene al eens graag fietsen of wandelen maar blijft de andere graag gewoon wat relaxen bij een glaasje wijn? Of steekt de ene al es graag de bbq aan maar de andere kookt liever een potje op het vuur?

Weg met de keuzestress.
Parkeer de camper aan de Zoete Waters in Oud-Heverlee en ga van daaruit wandelen doorheen het prachtige Meerdaelwoud.
Of ga naar Borgloon en maak een mooie fietstocht tussen de velden en geniet van het mooie landschap en het leuke gezelschap! Of blijf gewoon in de mooie omgeving van Tielt-Winge en ga wandelen/fietsen met ’s avonds een bbqpakket tot aan de camper geleverd!

Sluit de dag af bij de camper, neem een frisse douche en steek buiten het gasvuurtje aan om samen een potje te koken. Lekkere, eenvoudige kost, uitgebreid koken is nu eventjes niet aan de orde ;-). En tusssendoor een rosé-kubbke (=kubben en terwijl wat rosékes drinken) spelen, meer moet dat toch niet zijn?

Na de inspanning, de ontspanning

Te voet of met de fiets? Bergop of liever vlak? In het Hageland kan je beide. Of ga je liever wat verder, dat kan zeker ook.

Picnic met bubbels

Het Hageland grenst in het oosten aan Haspengouw, daarom dat er in en rond Meensel-Kiezegem talloze boomgaarden met appelen en peren te vinden zijn. Ideaal om tussen te wandelen en te fietsen op de vele veldweggetjes doorheen de boomgaarden.

Heb je onderweg even een dorstje? Neem dan zeker de picnic zak mee en vergeet zeker je flesje bubbels (of wijn) niet.

Genoeg gewandeld of gefietst? Geniet dan bij de camper van dat welverdiende (extra) glaasje wijn en maak het gezellig rond de bbq. Hang de sfeerlampjes op en speel samen een gezelschapsspelletje terwijl jullie honderduit praten en plezier maken!

Time to relax

Niet zo sportief? Dat hoeft helemaal niet. Kies voor een mooie staplaats in het mooie Hageland en ga samen met de vriendinnetjes naar de wellness.
Ga naar Ana’Luz in Glabbeek waar jullie helemaal alleen kunnen onspannen in de jacuzzi met een glaasje bubbels. Of trek erop uit naar het mooie Limburg en ontdek de Verborgen Parel in Borgloon.